Vintage juwelen

Als specialist in antieke juwelen en goudsmid vind ik het behoud en de draagbaarheid van oude sieraden heel belangrijk. Het is zo jammer wanneer erfstukken of sieraden die niet meer bij je passen in een doosje blijven liggen. Aan juwelen en zeker aan gekregen sieraden zitten herinneringen en emoties die je met je mee zou moeten kunnen dragen.

Sieraden reparaties en verandering

Door dierbare ongedragen sieraden te repareren of zelfs aan te passen naar de moderne tijd blijven vintage juwelen niet meer in de kast liggen. In mijn werk als juwelen taxateur kom ik heel wat weessieraden tegen die een nieuw leven verdienen. Omdat ik ook goudsmid ben en in de afgelopen 20 jaar al heel veel juwelen in handen heb gehad kan ik goed bepalen wat de mogelijkheden zijn om een sieraad weer draagbaar te maken. Na verandering of aanpassing komen ze eventueel in mijn webshop.

Samen kunnen we ook jouw dierbare ongedragen juwelen bekijken en bedenken hoe we er weer een nieuw of aangepast sieraad van kunnen maken. Op mijn insta feed vind je geslaagde refashions van oude sieraden die ik voor cliĆ«nten heb gedaan. 

Parels en ander rijgwerk

Colliers met parels en andere kettingen met geregen edelstenen zijn ook sieraden die specialistisch reparatiewerk nodig hebben. In de loop der jaren heb ik al heel wat complexe colliers geregen en daarmee een nieuw leven gegeven.

Wil jij weten wat mogelijk is met jouw juwelen, neem dan contact met mij op via info@arqadia.nl of stuur een whatsappje via 06-36484606.

Home » Vintage juwelen