Taxatie

      

‘Wees het voor, zorg ervoor dat uw kostbaarheden getaxeerd zijn!’

Het komt veel voor dat pas wanneer er iets vervelends gebeurd een taxateur wordt ingeschakeld. Ik maak het te vaak mee dat ik pas ingeschakeld word als de stukken al weg zijn. In die gevallen word mij dan gevraagd om op een summiere beschrijving of op foto’s af te gaan.  Helaas is het dan te laat. Daarmee krijg je nooit een reëel beeld van wat je nu werkelijk in huis had.

Een degelijke taxatie heeft altijd meerwaarde. Mocht er dan iets gebeuren dan heeft u een degelijk rapport waarmee gelijk duidelijk is om welke juwelen het gaat en wat de waarde werkelijk is.

Wendy Roelofs is goudsmid, edelsteenkundige en gecertificeerd diamantair. Ze is als taxateur aangesloten bij de Federatie voor Taxateurs, Makelaars en Veilinghouders en gecertificeerd door Hobeon.

 

CONTACTGEGEVENS

 

Amsterdam is mijn werk basis, van daaruit werk ik met name op afspraak, maar ik kom ook graag ook bij u thuis. Vooral voor een taxatie is het van belang om de juwelen in situ te waarderen. Neemt u dus vooral contact op via 06-36 48 46 06 of laat een bericht achter via de contactpagina